Connect with us

Sport

FC Botoşani – Concordia Chiajna 1-1 GALERIE FOTO

Published

on

fc botosani - concordia chiajna (8)

FC Botoşani a pornit ca favorită în partida cu Chiajna. Juca pe teren propriu, era pe un loc mai bun în clasament şi cel puţin teoretic are un lot mai voloros de jucători. Elevii lui Leo Grozavu şi-au respectat statutul de favoriţi şi au început mai bine meciul.

În minutul 2 a avut prima şansă de a deschide scorul prin Elek. Oaspeţii i-au dat primele emoţii lui Albuţ, trei minute mai târziu, dar goalkeeperul botoşănean este salvat de asistent care a ridicat fanionul. Leo Grozavu se agită pe margine, dă în permanenţă indicaţii iar elevii săi revin în atac. Herghelegiu îşi încearcă şutul de la 25 de metri dar Bălgrădean respinge în corner după care Buş trimite de la 30 de metri pe lângă poarta oaspeţilor.

În minutul 16, oaspeţii îşi trec în cont prima mare ocazie. Serediuc scapă singur dar Albuţ îşi salvează echipa. Un minutul mai târziu, Miron o comite din nou. Campionul gafelor de la FC Botoşani face un fault incredibil în careu iar Radu Petrescu arată punctul cu var. Ovidiu Herea marchează din penalty iar din minutul 19 Chiajna conduce pe Municipal.

FC Botoşani încearcă să revină repede în joc, are iniţiativa dar Concordia face ceea ce ştie mai bine şi anume să se apere. Elevii lui Dan Alexa joacă dur, peste limita regulamentului, dar centralul Radu Petrescu nu a scos niciun cartonaş galben în primele 30 de minute, spre nemulţumirea lui Leo Grozavu prezenţi în trinbunele Municipalului botoşănean.

În minutul 35, Leo Grozavu face prima schimbare. În scoate pe Cârstocea şi îl trimite în teren pe Bordeianu. Intrarea lui Bordeainu nu a adus vreo mare schimbare în jocul botoşănenilor care nu au reuşit să ne mai apropie periculos de poarta lui Bălgrădean.

Botoşănenii au ieşit mai motivaţi de la vestiare, Vaşvari şutează de la 20 de metri dar mingea trece puţin peste poarta lui Bălgrădean. În minutul 50, Buş şutează din marginea careului dar Bălgrădean are o intervenţie de portar mare.

În minutul 54, Alexa face şi el prima schimbare. Îl scoate pe Ciobanu şi în introduce pe Munteanu. Patru minute mai târziu, Leo Grozavu îl scoate pe Elek şi îl aruncă în luptă pe Moruţan.

În minutul 64 Miron o comite din nou, oaspeţii scapă pe contraatac dar Albuţ reuşeşte să-şi salveze din nou echipa. Două minute mai târziu, Buş şutează din marginea careului dar Bălgrădean respinge în corner.

În minutul 67, Buş îşi trece în cont încă o ocazie. Reia cu capul din şase metri dar Bălgrădean scoate din nou. Dominarea botoşănenilor avea să se concretizeze în minutul 71. Laurenţiu Buş a preluat la marginea careului, a trecut de un adversar şi a reuşit să-l învingă pe Bălgrădean.

În minutul 81, Laeo Grozavu face şi a treia schimbare. Îl scoate pe Herghelegiu şi îl introduce pe Târnovan. Un minut mai târziu, Concordia are o mare ocazie de gol dar Muşat respinge din faţa porţii după ce Albuţ era bătut.

Finalul partidei a aparţinut botoşănenilor care şi-au masat adversarul în propriu careu dar nu au reuşit să mai marcheze încă o dată pentru a câştiga partida.

FC Bt - Chiajna (2)FC Bt - Chiajna (4)FC Bt - Chiajna (1)fc botosani - concordia chiajna (7) fc botosani - concordia chiajna (6) fc botosani - concordia chiajna (5) fc botosani - concordia chiajna (4) fc botosani - concordia chiajna (3) fc botosani - concordia chiajna (2) fc botosani - concordia chiajna (1)fc botosani - chiajna (1)fc botosani - chiajna (6)fc botosani - chiajna (5)fc botosani - chiajna (4)fc botosani - chiajna (3)fc botosani - chiajna (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )