Connect with us

Sport

FC Botoşani – Concordia Chiajna 1-1. Dan Alexa: Sunt mulţumit pentru atitudine şi pentru punct dar nemulţumit pentru că am avut situaţii mai clare de a înscrie

Published

on

dan alexa

Dan Alexa, antrenorul principal al Concordiei Chiajna, s-a declarat mulţumit cu punctul obţinut la Botoşani şi a lăudat echipa lui Leo Grozavu şi organizatorii meciului care au asigurat un teren cât de cât practicabil.

“Un meci împotriva unei echipe cu care ne vom mai întâlni de două ori în play-out, o echipă care îşi impune ritmul. Botoşaniul este o echipă agresivă care indiferent de adversar încearcă să joace şi să pună probleme. Sunt mulţumit pentru atitudine şi pentru punct dar nemulţumit pentru că am avut situaţii mai clare de a înscrie. Botoşaniul a dominat din punct de vedere al posesiei. Am avut aşteptări mai mari de la jucătorii mei, să tratăm anumite faze mai responsabil. Nu tot timpul ai situaţii să scapi singur cu portarul. La nivelul solului s-a văzut bine, a fost vizibilitate bună. Gazonul arată chiar foarte bine ţinând cont că suntem în 5 februarie. Astea sunt condiţiile. Am bătut cu Tg. Mureş pe Botoşani pe un teren cu gheaţă. Ar fi culmea să mă plâng de starea terenului de la Botoşani”, a declarat Dan Alexa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )