Connect with us

stiri

Schimbări la Nova Apaserv. Personal TESA trimis la intervenţii şi încasarea facturilor

Published

on

nova apaserv

O parte din personalul Nova Apaserv, angajat în ultima perioadă şi care nu îşi justifică treaba prin birourile societăţii, va fi transferat în zona operaţională. Conducerea Nova Apaserv pregăteşte o nouă organigramă prin care o parte din personalul TESA va fi transferat în zonele unde există deficit.

Potrivit reprezentanţilor SC Nova Apaserv, la ora actuală sunt aproximativ 570 de persoane angajate la această societate. Deşi numărul este foarte mare, în cazul unor avarii majore personalul pentru intervenţii este insuficient. În schimb, la birouri, sunt mai mulţi angajaţi decât ar fi nevoie.

dan deleanu“În acest moment, la Nova Apaserv, din numărul total de posturi, 1,09% reprezintă contractele de mandat, 7,72% reprezintă personalul de conducere şi 91,29% reprezintă personal de execuţie. Când vorbim de 91,29% nu înseamnă că toată partea operaţională este acoperită mai mult decât satisfăcător. Partea operaţională este slab acoperită. Noua organigramă nu prevede sub nicio formă concedieri. Prevede doar relocări din partea de TESA către partea de operaţională. La partea de intervenţii avem cele mai mari carenţe. Din acest motiv vom încerca să rezolvăm problema deficitului. Noi vom face propuneri în baza Codului Muncii, în baza contractului colectiv de muncă la nivel de ramură. Nu vom încălca sub nicio formă prevederile legale în vigoare. Va trebui să ne rămână strictul necesar, conform legii, pe partea de TESA dar trebuie să acoperim obligatoriu partea operaţională. Profilul Nova Apaserv este de captare, tratare şi distribuţie a apei”, a declarat Dan Deleanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Nova Apaserv SA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )