Connect with us

Administratie

COMUNICAT. SC Locativa SA stă la dispoziţia chiriaşilor ANL cu orice informaţii şi clarificări privind modul de aplicare a prevederilor legale în privinţa contractelor de închiriere ANL

Published

on

locativa

In legatura cu afirmatiile viceprimarului Cosmin Andei aparute in presa locala cu privire la intabularea locuintelor ANL si stabilirea chiriilor ANL, modul de finanţare a activităţii SC Locativa SA, pentru corecta si completa informare a publicului, facem urmatoarele precizari:

1. Locuintele ANL se afla in proprietatea Municipiului Botosani. Obligatia de intabulare a acestor locuinte, revine, conform legii, proprietarului, adica Municipiul Botosani. SC Locativa SA, in calitate de administrator nu poate intabula aceste proprietati ale Municipiului Botoşani si, prin urmare, nu a solicitat si nu va solicita bani cu aceasta destinaţie de la Consiliul Local a Municipiului Botoşani, o astfel de solicitare fiind nelegală. SC Locativa SA a solicitat, anual, in baza cererilor de cumparare depuse de chiriaşi, includerea in Bugetul de venituri a Municipiului Botoşani de sume cu această destinaţie (ex. Adresele înregistrate la Primăria Municipiului Botoşani cu numărul 1413/08.01.2015 şi numărul 30596/28.12.2015).

2. SC Locativa SA nu a beneficiat si nu beneficiza de subvenţii din partea consiliului Local al Municipiului Botosani, desfasurandu-şi activitatea curentă exclusiv pe baza veniturilor încasate din derularea acestor activităţi.

3. Sumele primite prin bugetul de investiţii ale consiliului local, reprezintă transferuri pentru intervenţii majore efectuate asupra imobilelor proprietate a  Municipiului Botoşani, aflate în administrarea SC Locativa, intervenţii care exced cadrului de administrare şi întreţinere curentă la care este obligată SC Locativa SA prin contract. Aceste reparaţii capitale, reabilitări de imobile reprezintă obligaţie a proprietarului.

4. SC Locativa SA stă la dispoziţia chiriaşilor ANL cu orice informaţii şi clarificări privind modul de aplicare a prevederilor legale în privinţa contractelor de închiriere ANL, prin telefon 0231532273, interior 108, mail office@locativa.ro, sau la sediul unităţii, situat în Municipiul Botoşani, str. Calea Naţională nr.70, de luni până joi, între orele 8-16,30 şi vineri între orele 8-14.

Ne exprimăm speranţa că aceste date prezentate vor fi edificatoare atât pentru publicul larg cât şi pentru viceprimarul Municipiului Botoşani.

SC Locativa SA

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )