Connect with us

Evenimente

Protest al grefierilor Tribunalului Botoşani FOTO

Published

on

protest tribunal (4)

A fost protest spontan, astazi, la Tribunalul Botosani. Zeci de grefieri s-au alaturat colegilor din toata tara si au intrerupt activitatea timp de o ora. Angajatii din justitie sunt nemultumiti de faptul ca muncesc peste program, fara ca orele suplimentare sa fie platite.

“Fiecare grefier stie ora la care vine la serviciu, dar nu stie ora la care pleaca. Orele suplimentarenu se platesc, ca sa recuperam acele ore nu exista aceasta posibilitate, nu exista suficient personal.Odata cu schimbarea noilor coduri, desi s-a promis ca vor fi suplimenatate schemele de personal, nici pana la ora aceasta nu s-a rezolvat aceasta problema”, a declarat Carmen Bucatariu, grefier

Grefierii vor sa beneficieze de o salarizare corespunzatoare si conditii optime de lucru. Activitatea instantelor de judecata nu a fost intrerupta pe perioada protestului. Actiuni similare au avut loc in mai multe judete din tara.

Salariul unui grefier porneste de la 1.600 de lei si poate ajunge, in functie de vechime si pana la 3.000 de lei.

protest tribunal (9) protest tribunal (8) protest tribunal (7) protest tribunal (6) protest tribunal (5) protest tribunal (4) protest tribunal (3) protest tribunal (2) protest tribunal (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad