Connect with us

National

ALERTĂ a specialiştilor: Telefoanele mobile ne pot îmbolnăvi de CANCER

Published

on

telefon mobil foto realitatea

Telefonul mobil a devenit un lucru extrem de oboşnuit nu doar în România ci aproape în toată lumea. Rar mai găseşti oameni care nu au măcar un celular. Şi totuşi specialiştii avertizează. Mobilele ne pot îmbolnăvi de cancer. Nu este nicio glumă.

Telefonul mobil ne uşurează viaţa, dar ne-o pune şi în pericol. Utilizarea în exces a mobilului poate provoca dureri de cap, probleme de memorie şi concentrare, depresii şi fluctuaţii ale tensiunii arteriale. Dar acestea par efecte uşoare, dacă ne gândim că, tot mai mulţi cercetători cred că radiaţiile emise de mobile ne îmbolnăvesc de cancer. Timpul tot mai mare petrecut la telefon este un semn clar al dependenţei de telefonul mobil, un fenomen studiat de medicii din întreaga lume.

Nomofobia este teama care afectează tot mai mulţi tineri care devin dependenţi afectiv de telefonul mobil, cei care suferă de aceasta boală intră în sevraj, când rămân fără telefoanele smartphone. Mult mai grav este că, persoanele care nu se pot dezlipi de telefoane, ar putea ajunge, în timp, şi la medici cu alte specializări. Tot mai multe studii confirmă că radiaţiile emise de mobile cresc riscul de cancer.

Citeşte mai mult pe Ştiripesurse.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad