Connect with us

Sport

Salarii plafonate la FC Botoşani. VEZI cât încasează Vaşvari&Co

Published

on

fc-botosani-antrenament-13

Conducătorii clubului FC Botoşani au plafonat din nou contractele jucătorilor iar cei transferaţi în această iarnă nu au mai primit sume mari aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi. Oficialii botoşăneni spun că nu se mai angajează la cheltuieli mari pentru a nu ajunge în situaţia altor cluburi aflate acum în insolvenţă.

Valeriu Iftime spune că în momentul de faţă salariile jucătorilor de la FC Botoşani sunt între 1500 şi 4500 de euro plus primele de joc.

“La ora actuală, salariile sunt între 1500 de euro şi 4500 de euro. Mai sunt doi-trei jucători cu care am o convenţie specială, sunt nişte bonusuri. Am acceptat să le plătesc la vară o anumită sumă dacă vor juca un număr de meciuri… Sunt salarii mai mult decât rezonabile. Sunt echipe care au primit un singur salariu în luna decembrie. Noi nu vorbim de salarii mari dar încercăm să le plătit la timp. Am nevoie de vreo 500.000 de euro în club iar dacă Elsaco poate să-i plătească, FC Botoşani va fi cu plata la zi. Nu ştiu câte echipe mai sunt în situaţia asta. Eu atât am, atât plătesc. Nu mă duc la costuri mai mari. Am cheltuit aproape opt milioane de euro până acum în fotbal”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad