Connect with us

Sport

Pariul lui Valeriu Iftime: “Este om de echipă naţională. Ce făcea Martinus erau glume”

Published

on

fc-botosani-poli-iasi-6

Un fotbalist de la FC Botoşani are şanse mari să ajungă anul acesta la echipa naţională a României. Asta spune Valeriu Iftime, care a urmărit patru dintre cele cinci meciuri amicale jucate de FC Botoşani în cantonamentul din Turcia.

Oficialul botoşănean consideră că la ora actuală, Mihai Roman este într-o formă extraordinară şi în mod cert va avea evoluţii foarte bune în partea a doua a campionatului.

“Am văzut o revenire spectaculoasă a lui Roman. E fotbalist de fotbalist. Dacă nu-l atacă vreun criminal din ăsta şi să-i rupă picioarele, va face un sezon foarte bun. El are o viaţă plină de ghinioane. Era titular în Franţa şi la ultimul meci de pregătire i-au rupt tendonul. A stat vreo opt luni, revine, munceşte, redevine titular şi are fractură de tibie şi peroneu. Acum are o formă fantastică. Dacă Roman joacă aşa cum a făcut-o în cantonament, îl convoacă la naţională. Nu găseşti o bandă dreaptă mai bună în România. Ce făcea Martinus erau glume. Roman este om de echipa naţională. A venit cu ambiţie, nu a vrut să plece cu coada între picioare”, a declarat Valeriu Iftime.

mihai-roman

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad