Connect with us
banner ad

Sport

Pariul lui Valeriu Iftime: “Este om de echipă naţională. Ce făcea Martinus erau glume”

Published

on

fc-botosani-poli-iasi-6

Un fotbalist de la FC Botoşani are şanse mari să ajungă anul acesta la echipa naţională a României. Asta spune Valeriu Iftime, care a urmărit patru dintre cele cinci meciuri amicale jucate de FC Botoşani în cantonamentul din Turcia.

Oficialul botoşănean consideră că la ora actuală, Mihai Roman este într-o formă extraordinară şi în mod cert va avea evoluţii foarte bune în partea a doua a campionatului.

“Am văzut o revenire spectaculoasă a lui Roman. E fotbalist de fotbalist. Dacă nu-l atacă vreun criminal din ăsta şi să-i rupă picioarele, va face un sezon foarte bun. El are o viaţă plină de ghinioane. Era titular în Franţa şi la ultimul meci de pregătire i-au rupt tendonul. A stat vreo opt luni, revine, munceşte, redevine titular şi are fractură de tibie şi peroneu. Acum are o formă fantastică. Dacă Roman joacă aşa cum a făcut-o în cantonament, îl convoacă la naţională. Nu găseşti o bandă dreaptă mai bună în România. Ce făcea Martinus erau glume. Roman este om de echipa naţională. A venit cu ambiţie, nu a vrut să plece cu coada între picioare”, a declarat Valeriu Iftime.

mihai-roman

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )