Connect with us

Evenimente

Iubiţi transportaţi la spital, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări

Published

on

upu ambulante

Un incident cumplit s-a petrecut, astazi, intr-un sat din comuna Albesti, in urma caruia doi tineri au ajuns la spital.

Intamplarea nefericita s-a produs dimineata cand barbatul de 25 de ani a incercat sa transfere un amestec de benzina, dintr-un recipient mai mare in unul mai mic, in preajma sobei. Vaporii s-au aprins si au produs o mica explozie. Ingrozit, tanarul  a sarit pe geam.

Patura cu care era invelita fata care dormea langa soba a luat foc. Cei doi tineri au fost transportati cu ambulantele la spital. Tanara de 21 de ani a fost adusa de echipajul de terapie intensiva mobila. Aceasta avea arsuri de gradul trei, iar medicii au hotarat sa fie transferata la Iasi. Iubitul fetei prezenta plagi in zona abdomenului provocate de geamul care s-a spart cand a sarit peste acesta, dar starea lui este una stabila.

“Pacienta in varsta de 21 de ani prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare si mebrelor inferioare, regiunea lombara cat si a cailor aeriene superioare, grad 203, prin flacara, stare grava. Dupa investigatiile efectuate in sectia noastra a fost stabilizata si s-a luat decizia de a fi transferata la centrul universitar Iasi pentru Clinica de Chirurgie Reparatorie si Arsi pentru continuarea tratamentului de specialitate”, a declarat Petre Radauceanu, medic sef UPU-SMURD.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad