Connect with us

Evenimente

Dărăbănean reţinut de poliţişti după ce a izbit maşina poliţiei şi a fugit

Published

on

diicot descinderi mascati (11)

Tânăr bănuit de contrabandă cu țigarete, reținut după ce a refuzat să oprească la semnal și a lovit autospeciala condusă de polițiști.

La data de 25.01.2017, în jurul orei 09.40, poliţiştii din comuna Mileanca au efectuat semnal de oprire, unui autoturism care rula pe DJ 293, în localitatea Mileanca, judeţul Botoşani, conducătorul autoturismului ignorând însă semnalele şi, pentru a putea continua deplasarea, în mod intenţionat, a lovit autospeciala poliţiei.

Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea autovehicului, înspre comuna Vorniceni, judeţul Botoşani unde, la un moment dat, conducătorul acestuia a parcat autoturismul într-o curte, abandonându-l.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul respectiv a fost condus de R.D. de 28 de ani, din oraşul Darabani, judeţul Botoşani.

În cauză, astăzi, 26.01.2017, polițiștii au efectuat trei percheziţii, la locuințele unor persoane din oraşul Darabani şi respectiv din comuna Vorniceni, prilej cu care au fost găsite 3.500 pachete de țigarete, ambalate în colete din carton. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în curtea uneia dintre locuințele percheziționate, polițiștii au găsit autoturismul condus de R.D.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale față de conducătorul auto, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de contrabandă, distrugere și ultraj, cercetările în cauză fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani.

Față de tânărul de 28 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoșani, urmând ca la data de 27.01.2017, să fie prezentat Judecătoriei Darabani cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, autoturismul susceptat a fi fost folosit la comiterea infracțiunilor, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )