Connect with us

Politica

Reacţie dură a unui primar liberal din Botoşani la adresa lui Iohannis: „Îmi pare rău că am muncit pentru ca dumneavoastră să ajungeţi preşedinte”

Published

on

romanescu costel alegeri pnl

Preşedintele Klaus Iohannis a început să-i nemulţumească nu doar pe social democraţi ci şi pe liberalii care l-au ajutat să ajungă pe cea mai important funcţie din statul român. Un primar PNL din judeţul Botoşani a postat în această seară un mesaj pe pagina personal de facebook prin care îşi exprimă regretul că s-a implicat în campania electoral de la prezidenţiale.

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş, este unul dintre liberalii care la fiecare rundă de alegeri obţine cele mai bune rezultate pentru PNL. La fel s-a întâmplat la alegerile prezidenţiale din 2014, la alegerile locale şi cele parlamentare din 2016.

„Alegerile au trecut, de ce oare nu suntem solidari unii cu altii ptr. bunastarea acestei tari si vrem doar ura si dezbinare, ce interese meschine sunt la mijloc, de ce oare vrem sa divizam aceasta minunata tara, de ce oare vedem doar paiul din ochii altora si nu vedem birna din ochii nostri, de ce oare nu incercam sa respectam ce am jurat la preluarea functiilor fiecare , ptr binele acestui greu incercat popor, nu stiu ce doresti domnule presedinte dar acum imi pare rau ca am muncit ptr ca dvs. sa ajungeti presedinte, ce ar insemna ca in fiecare localitate sa nu se respecte rezultatul alegerilor,si sa fie manifestatii, sincer cred ca trebuie sa ne lasati in pace, si sa mergeti la plimbare”, a postat Costel Romanescu pe pagina personal de facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad