Connect with us

Sport

FC Botoşani se desparte de încă un jucător. Leo Grozavu pregăteşte o surpriză pe postul de mijlocaş ofensiv

Published

on

fc-botosani-dinamo-27

Înlocuitorul lui Gonzalo Cabrera nu a confirmat aşteptările şi se desparte de FC Botoşani după doar jumătate de an. Oficialii botoşăneni au decis să se despartă de brazilianul Willie Barbosa după doar jumătate de an.

fc-botosani-dinamo-32În momentul în care Willie Barbosa a venit la FC Botoşani, toată lumea se aştepta ca el să fie cel puţin la nivelul argentinianului Gonzalo Cabrera. Acomodarea a fost fost foarte dificilă pentru brazilian mai ales că el nu cunoştea vreo altă limbă decât portugheza iar comunicarea a fost aproape inexistentă cu antrenorii şi restul colegilor. A arătat că are nişte calităţi dar nu a fost suficient să-l convingă pe Leo Grozavu. Tehnicianul botoşănean a decis să renunţe la brazilian şi intenţionează să joace pe acel post cu Moruţan sau Lorand Fulop, jucători sub 21 de ani şi care ar putea creşte în valoare.

În acelaşi timp, FC Botoşani îşi încearcă norocul cu un nou brazilian. Este vorba de un fotbalist tânăr, de profil ofensiv, care urmează să vină la Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad