Connect with us

Sport

Iliev nu şi-a găsit echipă şi ar putea rămâne până în vară la Botoşani

Published

on

iliev europa league1

Bulgarul Plamen Iliev nu mai intră în calculele lui Leo Grozavu dar cu toate acestea ar putea rămâne jucătorul echipei FC Botoşani până în vară când îi expiră contractul. La finalul anului trecut, Iliev i-a anunţat pe oficialii FC Botoşani că vrea să-şi rezilieze contractul, el solicitând să nu mai joace în meciul cu Viitorul Constanţa.

Iliev a revenit la Botoşani, la reunirea lotului de la începutul lunii ianuarie dar era cu gândul la plecare. Între timp, FC Botoşani a transferat un alt portar iar Iliev nu a fost inclus în lotul care a plecat în cantonamentul din Antalya. Goalkeeperul bulgar a rămas să se pregătească în Botoşani şi să-şi caute o echipă la care să se transfere. Oficialii botoşăneni îşi doresc rezilierea contractului cu Iliev dar bulgarul nu mai este atât de dornic de plecare.

„Trebuie să vedem ce facem cu Iliev. El nu-şi găseşte echipă şi se trânteşte prin zăpadă în Botoşani. I-am dat şansă să plece şi el vrea la Botoşani. Până acum vroia să plece. E de o curiozitate rară. Sper să înţeleagă dorinţa mea pentru că nu vreau să încarc bugetul cu un jucător pe care nu ne bazăm”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad