Connect with us

Sport

FC Botoşani îşi înfiinţează echipa a doua: „ Avem patru-cinci valori dar trebuie să joace”

Published

on

fc-botosani-antrenament-12

FC Botoşani are în lot mai mulţi jucători sub 21 de ani dintre care maxim patru vor vor fi păstraţi pentru partea a doua a campionatului. Ceilalţi vor fi împrumutaţi la echipe liga a II-a pentru a putea juca etapă de etapă şi pentru a căpăta experienţă.

Conducătorii FC Botoşani deja îşi fac planuri ca în vară să înfiinţeze echipa a doua. În afara jucătorilor tineri care fac parte acum din lot, mai sunt câţiva juniori remarcaţi de Leo Grozavu şi care vor fi promovaţi la echipa a doua.

„Aceşti copii trebuie să joace. E păcat să-i ţinem pe margine. Avem patru-cinci valori dar trebuie să joace. Ne gândim să-i împrumutăm pe unii şi le plătesc eu salariile. Din vară, categoric vom avea echipa a doua. Aşa cum suntem noi acum, am o bună viziune asupra viitorului nostru. Trebuie să ne gândim la echipa a doua şi să acordăm mare atenţie juniorilor”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Cel mai probabil, în partea a doua a sezonului, Leo Grozavu se va baza pe Olimpiu Moruţan, Lorand Fulop, Răzvan Greu şi Târnovan, toţi jucătri sub 21 de ani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad