Connect with us

Sport

FC Botoşani – Slovan Bratislava 1-0. Prima victorie pentru echipa lui Leo Grozavu

Published

on

fc bt slovan

FC Botoşani a întâlnit în această după amiază pe Slovan Bratislava, un club fondat în 1919 şi care are opt titluri în palmares plus Cupa Cupelor (1969).

Leo Grozavu a început partida cu: Albuţ – Patache, Miron, Cucu, Popovici – Vaşvari, Cârstocea – Roman, L. Fulop, Buş – Elek. Foarte probabil, acesta va fi primul 11 cu care va începe campionatul, peste două săptămâni.

Prima parte a meciului a fost una modestă, fără ocazii la cele două porţi şi cu multe intrări la limita regulamentului. FC Botoşani a prins curaj odată cu trecerea timpului şi după o ocazie care i-a aparţinut lui Elek, a reuşit deschiderea scorului. În minutul 33, Mihai Roman a deschis scorul cu un şut din marginea careului, la colţul lung.

La pauză au intrat Cobrea, Unguruşan şi Muşat în locul lui Albuţ, Patache şi Popovici dar prima ocazie a reprezei secunde a aparţinut slovacilor. În minutul 61, Golofca i-a luat locul lui Roman, marcatorul golului din minutul 33 după care au mai intrat Herghelegiu, Bordeianu, Burcă, Târnovan, Greu, Juncanaru.

Finalul partidei a aparţinut botoşănenilor dar elevii lui Leo Grozavu nu au reşit să mai marcheze deşi au avut câteva oportunităţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad