Connect with us

Sport

Juniorii de la FC Botoşani au câştigat un turneu în Rep. Moldova

Published

on

juniori fc botosani

În perioada 13-15 ianuarie, juniorii de la FC Botoşani au participat la un turneu în Republica Moldova. Elevii profesorului Paul Cucu au obţinut patru victorii şi au suferit o singură înfrângere.

La acest turneu au participat opt echipe din care şase din Republica Moldova şi două din România (FC Botoşani şi CSS Dorohoi). În prima grupă, CSS Dorohoi a învins cu 5-0 pe ARF Ocniţa, cu 4-2 pe Progresul Briceni şi a pierdut cu 4-0 în faţa echipei Olimpia Bălţi.

În grupa a II-a, FC Botoşani s-a impus cu 12-2 în faţa formaţiei Moldova Bălţi, cu 4-3 în faţa celor de la Şcoala Sportivă Drochia şi a pierdut cu 3-2 meciul jucat contra echipei Saxan Tomai.

În semifinale, FC Botoşani a învins cu 8-2 pe Olimpia Bălţi iar CSS Dorohoi a pierdut cu 4-0 în faţa celor de la Saxan Tomai. Finala mică a fost pierdută de dorohoieni cu 4-0 în faţa echipei Olimpia Bălţi.

În finala mare s-au întâlnit FC Botoşani şi Saxan Tomai iar de această dată juniorii pregătiţi de Paul Cucu s-au impus cu scorul de 5-2.

Echipa FC Botoşani: Nicu Lucian, Tucaliuc Iustin, Baltariu Robert, Teodorovici Daniel, Grosu Danut (cel mai bun atacant), Filip Marius, Popovici Georgica, Loghin Robert.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad