Connect with us

Sport

Valeriu Iftime este optimist: Putem găsi un 11 bun. Mai trebuie să căutăm încă un atacant

Published

on

valeriu iftime

Valeriu Iftime, principalul sponsor al FC Botoşani, a mers în cantinamentul din Antalya pentru a urmări o parte din meciurile amicale şi pentru a avea discuţii cu jucătorii şi antrenorii. Ieri, FC Botoşani a disputat două meciuri amicale pe care le-a pierdut cu 3-0 şi 1-0.

După cele două meciuri, Valeriu Iftime a afirmat că rezultat nu a interesat pe nimeni ci s-a dorit ca toţi jucătorii să aibă ocazia de a evolua minim o repriză. El s-a arătat mulţumit de unii jucători dar consider căechipa mai are nevoie de un atacant cu experienţă, gen Hadnagy.

“Am văzut nişte reacţii prin presă după cele două meciuri de ieri. Eu sunt cel mai critic la fotbal dar de data asta noi nu am jucat pe rezultat. În primul meci am jucat cu jucătorii tineri. În al doilea meci am jucat bine, am avut ocazii. Nu rezultatul a fost ţinta. În loc să jucăm între noi, am preferat să jucăm cu alţii pentru a le da posibilitatea tuturor să demonstreze. În afară de Muşat, Plămadă şi un junior, toţi ceilalţi au jucat ieri. Cele două meciuri amicale de ieri au fost pentru a vedea la lucru toţi jucătorii. Unii jucători au jucat slab în primul meci iar în al doilea au jucat bine. Ei sunt fluctuanţi. Putem găsi un 11 bun. Mai trebuie să căutăm încă un atacant. Mă uitam şi ieri, plimbă mungea, au ocazii dar trebuie unul care să marcheze şi din jumătate de ocazie. Eu sunt încrezător că putem construi o formulă de echipă bună”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad