Connect with us

Administratie

Investiţie de peste 800.000 de lei realizată în Tabăra Agafton – GALERIE FOTO

Published

on

tabara agafton lucrari (5)

Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Botoşani a realizat la finalul anului trecut o investiţie de peste 800.000 de lei în Centrul de Agrement Codrii de Aramă de la Agafton. Lucrările au fost aproape finalizate până la data de 31 decembrie 2016.

În momentul de faţă mai sunt mici lucrări de finalizat dar totul depinde de starea vremii. Radu Humelnicu, directorul DJST Botoşani spune că pentru 2017 a mai solicitat încă 800.000 de lei de la Ministerul Tineretului şi Sportului în vederea continuării lucrărilor.

“Proiectul de investiţii din Centrul de Agrement Codrii de Aramă a fost finalizat în mare parte până la 31 decembrie 2016. Mai sunt mici lucrări de terminat care se vor realize în perioada imediat următoare. S-au făcut inclusiv lucrările prevăzute la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. Ne bucurăm că am reuşit să realizăm aceste lucrări şi aşteptăm continuarea investiţiilor şi la celelalte obiective pe care le-am propus pentru 2017. Investiţia totală a fost de 836.000 de lei. Am anvelopat două corpuri de clădire, refacerea acoperişurilor şi modernizarea unei baze sportive. Am refăcut un teren multifuncţional”, a declarat Radu Humelnicu, adăugând:

“Am solicitat 800.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a terasei şi esplanade din Centrul de Agrement Codrii de Aramă. De asemenea, refacerea esplanade şi cantinei. Restul sunt lucrări de reparaţii curente sau modernizări care oricum le facem an de an”.

În acest moment, capacitatea Centrului de Agrement Codrii de Aramă este de 130 de locuri. Dacă se vor aloca bani pentru continuarea investiţiilor, se va ajunge la o capacitate de peste 200 de locuri.


Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad