Connect with us

National

Vești îngrijorătoare de la METEO: de luni revin ninsorile. Un nou episod de VISCOL și vreme severă

Published

on

iarna

Meteorologii anunță că vremea întoarce foaia din nou după doar două-trei zile de încălzire și lipsă de precipitații. De duminică vremea devine din nou geroasă, iar de luni vor începe ninsorile. Se așteaptă un nou episod de vreme severă în primele zile ale săptămânii viitoare.

România s-ar putea confrunta cu un nou episod de vreme severă în primele zile ale săptămânii viitoare. Ninsorile și viscolul revin în regiunea de sud-est a țării încă de luni, anunță meteorologii Realitatea TV.

Primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, a anuntat la o televiziune de ştiri că e posibil ca marţi şcolile să înceapă orele la ora 9 în loc de ora 8 din cauza ninsorii abundente prognozate.

Ninsori puternice și viscol sunt posibile în noaptea de luni spre marți, fapt care ar putea duce la noi blocaje în trafic în județele din sud-estul României.

Meteorologii estimează că la începutul săptămânii viitoare vom mai avea parte de un episod cu viscol, însă este puţin probabil să aibă amploarea celor două anterioare de la debutul anului, cu cod roşu şi cu cod portocaliu.

„Clar vine viscol de luni seară. Vor fi ninsori şi vom avea între 15 – 25 de centimetri de zăpadă, cu vânt puternic, dar nu e de speriat, nu va fi atât de rău ca ultimele două viscole. Este bine totuşi ca lumea să fie pregătită, vom avea două zile cu episoade de vreme severă. Însă temperaturile vor fi destul de ridicate şi vor fi precipitaţii mixte, cu ploaie”, au declarat meteorologii de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea.

Citeşte mai mult pe Realitatea.net

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad