Connect with us

Sport

Un fost jucător al FC Botoşani se lasă de fotbal la 25 de ani şi vrea să devină jandarm

Published

on

fcbrasov-fcbotosani7

Un fost fundaş dreapta al FC Botoşani a decis să-şi încheie cariera la doar 25 de ani. Deşi în actualul sezon a evoluat în 14 partide pentru Sepsi Sf. Gheorghe, fiind unul din jucătorii de bază, el a decis să-şi încheie cariera şi să devină jandarm.

Andrei Ţepes şi-a început cariera la Ceahlăul II, a fost promovat la prima echipă iar în iarna anului 2013 a fost cedat la FC Botoşani. A stat doar un an şi a revenit la Ceahlăul dar gruparea nemţeană deja se confrunta cu mari probleme financiare şi nu mai avea sprijinul fostului primar Gheorghe Ştefan. Vara trecută, Andrei Ţepeş a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, o echipă nou promovată în Liga a II-a. A jucat în 14 partide, fiind unul dintre jucătorii de bază. În pauza de iarnă, Andrei Ţepeş a decis să-şi încheie cariera şi i-a anunţat pe oficialii clubului din Sf. Gheorghe că renunţă la fotbal.

„A fost decizia mea. Este adevărat că antrenorul, colegii, dar şi patronul au rămas surprinşi. Situaţia deplorabilă din fotbalul românesc m-a făcut să iau această decizie. Jandarmeria îmi asigură stabilitate şi chiar vreau să fac carieră militară. La Sepsi am avut parte de cele mai bune condiţii, nu au fost probleme financiare şi chiar vreau să le mulţumesc celor din conducere pentru faptul că m-au înţeles“, a spus Andrei Ţepeş pentru Liga2.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad