Connect with us

Sport

Cobrea şi Cârstocea vor în play-off cu FC Botoşani

Published

on

cobrea, carstocea

Portarul Alberto Cobrea şi mijlocaşul Alin Cârstocea sunt primii doi jucători care au semnat cu FC Botoşani în 2017. Cei doi spun că FC Botoşani poate prinde play-off-ul chiar dacă este la cinci puncte de CFR Cluj, ocupanta locului şase, cu cinci etapeînainte de finalul sezonului regulat.

Albeto Cobrea, 26 ani, a jucat la Udinese U19, în 2011 a venit la CS Mioveni, a plecat apoi la Chiajna, Petrolul iar în vara anului trecut a semnat cu Dinamo. Nu a fost folosit niciun minut în actualul sezon de Ligai I ci a jucat doar două meciuri în Cupa României. În această iarnă s-a despărţit de Dinamo şi a semnat cu FC Botoşani.

alberto cobrea„Am renunţat la contractul cu Dinamo pentru că nu mi-au dat nicio şansă de a juca. Am preferat să vin la o echipă care are mare stabilitate, un club foarte serios. Toată lumea mi-a spus. Ştiu că de când s-au înfiinţat nu au avut niciun fel de probleme. Aşa te poţi gândi doar la fotbal, la ceea ce ai de făcut şi nu trebuie să te gândeşti la alţi factori care să-ţi influenţeze jocul. Sunt foarte bucuros că am venit aici, băieţii sunt super ok, m-am înţeles foarte bine cu domnul preşedinte, cu antrenorul Leo Grozavu. Pentru mine este un pas înainte. Sper să fie mulţumiţi de prestaţiile mele în cantonament şi să încep să joc şi să facem un campionat foarte bun. Sper să prindem play-off-ul şi toată lumea o să fie mulţumită. Avem o echipă foarte bună, probabil vor mai veni câţiva jucători”, a spus Alberto Cobrea.

Al doilea jucător achiziţionat în această iarnă de FC botoşani este Alin Cârstocea, 24 de ani, mijlocaş stânga. Acesta şi-a început cariera la Academia Hagi, a jucat apoi la Viitorul. În sezonul 2015-2016 a fost împrumutat pentru jumătate de an la Voluntari după care a revenit la clubului lui Gică Hagi. În vara anului trecut a semnat cu Poli Timişoara, club pentru care a evoluat în 18 partide (16 în campionat, 1 în Cupa României şi 1 în Cupa Ligii).

alin carstocea„Am luat o decizie bună când am venit aici. FC Botoşani este una dintre echipele foarte bune ale campionatului, o echipă unită. Sper să mă integrez repede şi să facem treabă bună aici. Este o diferenţă mică de puncte, mai avem cinci jocuri şi cred că este posibil să prindem play-off-ul. Dacă vom câştiga meciurile de acasă, avem o şansă mare”, a declarat Alin Cârstocea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad