Connect with us

Sport

Leo Grozavu e rezervat în privinţa achiziţiilor făcute de FC Botoşani: „Bugetul nu ne permite să aducem jucători de valoare. Doar grupul poate să răzbească”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani îşi începe mâine stagiul de pregătire din Turcia, un stagiu de pregătire în care antrenorul Leo Grozavu trebuie să lucreze din nou la omogenitate deoarece în această iarnă a pierdut mai mulţi jucători pe care s-a bazat printre care se numără Dimitrov, Iliev, Fulop, Astafei şi chiar Matulevicius.

Oficialii FC Botoşani au făcut câteva transferuri cu două zile înainte de plecarea în cantonament dar Leo Grozavu nu este prea impresionat şi încă mai speră să-i vină fotbalişti capabili să-i înlocuiască pe cei plecaţi.

„Schimbări s-au făcut mai mult la plecări. Sunt jucători importanţi care au plecat. Am încredere în cei care au rămas. Sunt jucători nou veniţi. Sper să mai vină jucători care să ne ajute să facem un final de campionat regulat bun şi în funcţie de locul pe care ne vom clasa, să încheiem bine această stagiune. E devreme să vorbesc de jucătorii noi. Nu i-am văzut decât la unul-două antrenamente de reacomodare. Sunt jucători care au jucat în prima ligă. E oricum mai mult decât nimic”, a declarat Leo Grozavu, adăugând:

„Trebuie să ne pregătim foarte bine, să înţelegem că doar cu muncă putem face rezultate bune. Sunt convins că băieţii au înţeles şi că vom arăta altfel în această primăvară. Nu trebuie să uităm că noi suntem o echipă mică, care nu avem valori individuale deosebite. Bugetul nu ne permite să aducem jucători de o valoare individuală fantastică. Doar grupul poate să răzbească şi trebuie să muncim foarte mult, să putem alerga. Băieţii înţeleg lucrul ăsta, şi-au dat seama că altfel nu se poate. Perioada de pregătire este destul de scurtă, nici nu apuci bine să te pui la punct în această lună. Mi-aş dori să prindem o formă bună pe începutul de campionat. Ar fi foarte important să avem rezultate bune în cele cinci partide din sezonul regulat. Apoi, forma sportivă este mai uşor de menţinut”.

FC Botoşani va rămâne până pe 26 ianuarie în Turcia, timp în care vor disputa cinci jocuri amicale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad