Connect with us

Sport

Iliev nu a fost luat în cantonamentul din Turcia. „Rămâne la Botoşani şi se pregăteşte individual”

Published

on

iliev europa league1

Plamen Iliev a intract în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani şi deja este cu gândul la plecare chiar dacă nu are nicio ofertă concretă. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, spune că a avut o discuţie cu portarul bulgar după care a decis să-l transfere pe Alberto Cobrea.

„Iliev a fost un titular incontestabil. Chiar şi aseară am avut o discuţie cu el dar gândul lui era la plecare. Am avut o discuţie în cabina antrenorilor. Ne-a spus că se gândeşte până pe data de 30 ianuarie dacă rămâne până în vară. Dacă pe 30 ianuarie Iliev ridica mâna şi pleca, noi rămâneam în doi portari. Nu am vrut să riscăm şi l-am cooptat pe Cobrea, un portar pe care l-am dorit şi în vară. Acum căutăm soluţii să-l transferăm pe Iliev. El rămâne la Botoşani, se pregăteşte individual. Nu va pleca gratis pentru că noi am avut nişte cheltuieli cu el. Lui nu îi mai era gândul la FC Botoşani de la ultima etapă când nu a dorit să mai rămână şi pentru meciul cu Viitorul. Nu vreau să abordăm anul 2017 cu jucători care nu au gândul la fotbal şi la FC Botoşani”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Antrenorul Leo Grozavu ar fi dorit să-l aibă pe Iliev până la finalul sezonului deoarece este un portar cu experienţă şi care dădea siguranţă echipei.

„Mi-aş fi dorit ca Iliev să fi continuat la noi. Nu s-a putut, asta e situaţia, nimeni nu este de neînlocuit. Mi-aş fi dorit să aibă mai multă răbdare, să-şi încheie contractul, să ajute echipa să termine pe un loc cât mai bun şi cu siguranţă avea şi el alte perspective”, a afirmat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad