Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: „Ne mai trebuie cel puţin doi jucători”

Published

on

cornel sfaiter

Oficialii FC Botoşani sunt în negocieri cu încă doi jucători de la formaţii din prima ligă. Este vorba de un fundaş dreapta şi un atacant care ar putea fi transferaţi până la sfârşitul acestei săptămâni.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, aşteaptă foarte mult, în partea a doua a sezonului, de la jucătorii de 17, 18 sau 20 de ani care au fost transferaţi în vara anului trecut şi care deja au jumătate de an de când se pregătesc sub comanda lui Leo Grozavu.

„Vom mai coopta încă doi-trei jucători. Avem foarte mulţi tineri. Au plecat câţiva jucători importanţi care în campionatul trecut au avut un aport bun. Eu am mare încredere în jucătorii veniţi iarna aceasta, în Cobrea, în Cârstocea. Sunt jucători cu potenţial. Chiar Kuku. Ne mai trebuie cel puţin doi jucători. Avem un 2017 greu, cu cinci jocuri importante. Le-am cerut jucătorilor tineri, gen Moruţan, Lorand Fulop, Greu, Corban, Chindriş, să muncească mult mai mult, să lucreze suplimentar şi vor avea şansa lor în jocurile de pregătire. După stagiul din Antalya vom şti pe ce jucători ne bazăm”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad