Connect with us

Sport

FC Botoşani pierde încă patru jucători importanţi

Published

on

fc-botosani-antrenament-12

Plecările nu s-au încheiat la FC Botoşani. După Matulevicius şi Ichim, pe lista jucătorilor plecaţi de la FC Botoşani s-au mai adăugat Victoraş Astafei şi Istvan Fulop. Primul a ales să plece în Malaezia iar golgheterul FC Botoşani va evolua în prima ligă din Ungaria.

„Oficial au plecat Matulevicius şi Ichim. Mai nou a plecat Istvan Fulop care era în ultimele şase luni de contract. A fost opţiunea lui şi nu puteam să-l mai ţinem. A mai plecat Astafei care şi el avea o clauză de reziliere destul de subţire. Eu am vrut să-l păstrăm dar opţiunea lui a fost de a pleca. Eu îi respect pe copiii ăştia dar analizând la rece ce au făcut pentru noi, nu mă despart cu mari regrete. Cred că ar fi putut face mai mult dar nu au făcut. Pe de altă parte, când Matulevicius pleacă la un super contract în prima ligă din Belgia, ţi se pare că ai avut în casă un boţ de aur şi l-ai pierdut. Până la urmă ţine foarte mult de adaptare, de echipă, de antrenor”, a declarat Valeriu Iftime, principalul sponsor al FC Botoşani.

Pe lista plecărilor mai pot fi adăugaţi şi bulgarii Plamen Iliev şi Radoslav Dimitov. Primul şi-a exprimat dorinţa de a pleca dar încă nu are o ofertă concretă iar al doilea s-a înţeles deja cu CSU Craiova şi aşteaptă ca oficialii FC Botoşani să se înţeleagă la preţ cu oltenii.

„Este o problemă cu Iliev care şi el are o clauză în contract, dacă îi dă cineva mai mulţi bani poate pleca. Cred că şi el va pleca. Cred că ne despăţim şi de Dimitrov. E un jucător la final de contract, salarii mari mari decât are la Botoşani poate obţine din România. Sunt câteva echipe care trag la Europa League şi speranţa de a obţine mai mulţi bani este consistentă. Este o ofertă mică pentru Dimitrov dar ţinând cont că este în ultimele şase luni de contract, este posibil să o acceptăm”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad