Connect with us

Sport

FC Botoşani face primele achiziţii. Un portar de la Dinamo, un mijlocaş de la Timişoara, un fost jucător la Oţelul şi Rapid, plus un atacant de la ASA

Published

on

cobrea

Oficialii clubului FC Botoşani au găsit înlocuitori pentru jucătorii plecaţi în această iarnă. Deja trei achiziţii sunt ca şi făcute iar pentru alţi doi jucători există discuţii avansate şi sunt şanse mari să se concretizeze.

Alberto Cobrea este un portar în vârstă de 26 de ani, cotat la 100.000 de euro şi care a jucat la Udinese U19, CS Mioveni, Chiajna, Petrolul şi Dinamo. El va fi înlocuitorul lui Plamen Iliev.

Al doilea transfer este Alin Cârstocea, 24 de ani, mijlocaş stânga, cotat la 200.000 de euro. El şi-a început cariera la Academia Hagi, a jucat la Viitorul, la Voluntari şi Poli Timişoara. Ambii au semnat deja pe câte doi ani şi jumătate

De asemenea, FC Botoşani îl va achiziţiona pe Laurenţiu Buş, 29 de ani, mijlocaş stânga, cotat la 400.000 de euro. Şi-a început cariera la CFR Cluj după care a mai jucat la ASA Tg. Mureş, Gaz Metan Mediaş sau Corona Braşov. A evoluat pentru Univ. Cluj, Oţelul Galaţi, Rapid, ASA Tg. Mureş iar în 2016 a jucat la Hapoel Ramat haSharon, în Israel.

Tot pentru compartimentul ofensiv, FC Botoşani mai negociază aducerea nigerianului Benjamin Kuku, 21 de ani, de la ASA Tg. Mureş.

„O să vină un portar. Este vorba de Cobrea care a fost la Petrolul şi la Dinamo. Cred că o să vină Cârstocea de la Timişoara. O să vină Buş. El joacă în străinătate dar o să vină la noi. De asemenea, vor mai veni doi jucători. Un fundaş dreapta şi un atacant. Suntem în discuţii cu ei”, a declarat Valeriu Iftime.

„Sunt absolut convins că nu a slăbit lotul. Important este să ne pregătim bine în perioada asta de iarnă. Play-off-ul este o ţintă greu de atins. Sper să construim o echipă şi să nu avem mari emoţii la retrogradare şi să avem o echipă mai bună pentru anul viitor. O să merg şi eu câteva zile în Antalya, este foarte important să mai vorbesc cu ei şi cu antrenorii. E foarte scurtă perioada asta de pregătire. Vacanţa a fost foarte scurtă”, a adăugat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad