Connect with us

Evenimente

O ambulanţă în care se afla o gravidă a fost implicată într-un accident. VIDEO – Vezi cum s-a petrecut accidentul

Published

on

accident-ambulanta-1

Evenimentul rutier a avut loc, vineri dimineata, pe strada Cuza-Voda din municipiul Botosani. Ambulanta, aflata in misiune transporta o femeie gravida la Maternitate.

In zona Pietonalului Unirii, salvarea s-a izbit intr-un autoturism taxi, la volanul caruia se afla un barbat de 62 de ani care a facut o manevra de intoarcere fara sa se asigure.

In urma impactului, ambele masini au fost avariate. Gravida din ambulanta a fost preluata de o alta salvare din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta si transportata la Maternitate.

Din fericire nu au existat victime in urma accidentului rutier. La fata locului a ajuns si un echipaj al Politiei Rutiere. Potrivit Politiei, soferii s-au inteles amiabil.

Nu este prima data cand se intampla astfel de evenimente din vina soferilor aflati in trafic care nu dau prioritate ambulantelor aflate in misiune.

Cel mai tragic eveniment s-a produs in martie 2015, cand un ambulantier aflat in misiune si-a pierdut vina din vina unui sofer de TIR care nu i-a acordat prioritate, desi circula pe drum secundar, iar ambulanta avea semnalele sonore si luminoase aprinse si circula pe drumul cu prioritate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad