Connect with us

Sport

Lotul FC Botoşani s-a reunit în această după amiază. Patru jucători au lipsit FOTO&VIDEO

Published

on

fc-botosani-antrenament-13

Vacanţa s-a încheiat pentru jucătorii FC Botoşani care în această după amiază s-au prezentat la stadionul Municipal pentru primul antrenament din 2017. De la reunirea lotului au lipsit patru jucători dar în schimb au fost prezenţi bulgarii Iliev şi Dimitrov.

Atacantul Matulevicius este primul care şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani este plecat încă de la jumătatea lunii decembrie. Al doilea jucător care va părăsi pe FC Botoşani este fundaşul Ichim. El a venit astăzi pentru a semna rezilierea contractului. La reunirea nu au fost prezenţi nici Istvan Fulop, Willie şi Mihai Bordeianu. Primul este în Ungaria unde efectuază vizita medicală şi negociază cu o formaţie maghiară iar al doilea încă nu a ajuns din Brazilia iar Bordeianu este accidentat.

Deşi erau pe lista jucătorilor care ar putea pleca în această iarnă, Herghelegiu şi Astafei au venit la pregătire şi au făcut primul antrenament din această iarnă sub comanda lui Leo Grozavu. Herghelegiu era pe lista neagră deoarece evoluţiile sale au fost sub aşteptări iar Astafei ar avea o ofertă de la un alt club şi ar părea tentat să plece.

„Chiar nu ştiu ce se va întâmpla”

vasvari

Mijlocaşul Gabriel Vaşvari a venit la reunirea lotului şi este hotărât să facă o pregătire foarte bună iar în partea a doua a sezonului să ajute mai mult echipa decât a făcut-o la finalul anului trecut.

„A fost o vacanţă scurtă, ne-am bucurat de ea cât am putut. Sper să fi venit cu bateriile încărcate, să ne pregătim cât mai bine şi să ştergem impresia pe care am lăsat-o la finalul anului trecut. Sper să fiu sănătos în acest an şi să avem un parcurs cât mai bun. Chiar nu ştiu ce se va întâmpla, cine va pleca, cine va veni. Din ce am înţeles, nu vor fi schimbări majore. Eu am în continuare contract cu Botoşaniul”, a spus Gabriel Vaşvari.

„Vreau să rămân şi să-mi fac treaba cât mai bine”

mihai-roman

Hotărât să revină la forma pe care a avut-o în urmă cu trei-patru ani este şi Mihai Roman. Fostul internaţional nu este cu gândul la plecare ci spune că vrea să facă o pregătire foarte bună iar în partea a doua a sezonului să-şi demonstreze calităţile.

„A fost destul de scurtă vacanţa dar am revenit dornici de muncă, cu gândul să spălăm cât mai repede impresia din ultimele etape. Ne dorim să începem bine campionatul, să începem cu victorii. Mai am contract jumătate de an, vreau să rămân, să-mi fac treaba cât mai bine şi să ducem Botoşaniul cât mai sus în clasament”, a declarat Mihai Roman.

Speriaţi de atentate

Jucătorii pregătiţi de Leo Grozavu vor rămâne o săptămână în Botoşani urmând ca în perioada 12 – 26 ianuarie să plece într-un cantonament în Turcia. Decizia conducătorilor clubului de a programa cantonamentul în Turcia, nu a fost prea bine primită de jucători. Faptul că săptămânal sunt atentate în Turcia, le dă emoţii jucătorilor botoşăneni.

„Am o oarecare frică dar dacă conducătorii au decis să mergem şi să ne pregătim în Turcia, vom merge”, a afirmat Gabriel Vaşvari.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad