Connect with us

Sport

Leo Grozavu: Dacă mai pleacă şi alţii e posibil să plecăm cu toţii. Nu putem să facem grădiniţă şi să jucăm în prima ligă

Published

on

fc-botosani-antrenament-11

FC Botoşani s-a reunit pentru a pregăti partea a doua a campionatului dar până în momentul de faţă nu a reuşit să facă niciun transfer şi nici nu sunt şanse mari să aducă vreun jucător important în această iarnă.

Faptul că se vorbeşte doar de plecări de la FC Botoşani şi că nu se anunţă niciun transfer important, îl nemulţumeşte pe antrenorul Leo Grozavu. Acesta a declarat că dacă mai pleacă şi alţi jucători de la echipă, e posibil să renunţe şi el deoarece nu mai are pe cine pregăti.

“Nu vreau deocamdată să spun nimic. Vom vedea ce se întâmplă în zilele următoare. E destul de ciudat. E mai ciudat şi pentru mine, ca niciodată. Altă dată veneam mai exuberant, de data asta…Dar, deocamdată nu am ce să declar, vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Eu îmi doresc ca băieţii să fie entuziaşti, dornici de muncă, să-şi dea seama că ultima perioadă a campionatului a fost foarte proastă pentru noi. Va trebui să muncim altfel. Pentru mine personal, obiectivul meu este să jucăm şi la anul în Liga I, ţinând cont de ce se întâmplă în România şi la FC Botoşani. Nu ştiu dacă se mai renunţă la cineva. Dacă mai pleacă şi alţii e posibil să plecăm cu toţii. Cine mai ştie cine o să înceapă campionatul. E destul de dificil. Nici nu putem să facem grădiniţă şi să jucăm în prima ligă. Eu înţeleg că e criză, condiţii dificile dar nici nu putem de la an la an să schimbăm echipa. E greu de făcut fotbal de performanţă cu asemenea condiţii”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad