Connect with us

Sport

Istvan Fulop a făcut vizita medicală la DVTK. Mâine ar putea semna cu formaţia maghiară

Published

on

istvan-fulop-foto-dvtk

Golgheterul echipei FC Botoşani nu s-a prezentatastăzi la reunirea lotului. El a primit acceptul conducătorilor botoşăneni pentru a merge în Ungaria, pentru a efectua vizita medicală şi pentru a negocia un eventual transfer.

În cursul zilei de astăzi, Istvan Fulop a efectuat primele teste medicale şi fizice în Debrecen, urmând ca mâine să fie supus la noi teste. Dacă va trece examenul medical, Istvan Fulop va trece la negocierea contractului. Potrivit site-ului formaţiei maghiare este foarte aproape de a semna cu DVTK. Istvan Fulop a intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani şi poate semna cu orice club doreşte. Pentru a putea beneficia de serviciile lui Fulop încă din această iarnă, conducătorii clubului DVTK vor trebui să negocieze cu oficialii FC Botoşani. În caz contrar, Istvan Fulop va reveni la Botoşani până în vară când devine liber de contract.

DVTK este un club de fotbal din Miskolc. Clubul a fost fondat în 1910 şi susţine meciurile de acasă pe Stadionul DVTK cu o capacitate de 17.000 de locuri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad