Connect with us

Evenimente

Accident la ieşirea din municipiul Botoşani. Două maşini avariate şi un copil rănit FOTO

Published

on

accident-tudor-vladimirescu-8

Un accident rutier soldat cu o victimă şi două maşini avariate s-a produs astăzi la prânz, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Stăuceni. Victima este un copil în vârstă de 11 ani care se afla într-una dintre maşinile implicate în accident.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferul unui autoturism marca Nissan a făcut o manevră pentru a vira stânga moment în care un autoturism venea din spate s-a angajat în depăşire. În urma impactului, autoturismul Ford. Un copil în vârstă de 11 ani, aflat în autoturismul Ford a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii Serviciului Rutier au început o anchetă urmând să stabilească cine este vinovat de producerea accidentului.

accident-tudor-vladimirescu-17 accident-tudor-vladimirescu-16 accident-tudor-vladimirescu-15 accident-tudor-vladimirescu-14 accident-tudor-vladimirescu-12 accident-tudor-vladimirescu-10 accident-tudor-vladimirescu-9 accident-tudor-vladimirescu-7 accident-tudor-vladimirescu-5 accident-tudor-vladimirescu-2 accident-tudor-vladimirescu-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad