Connect with us

Administratie

Sorin Clim a demisionat din funcţia de director la Drumuri Judeţene

Published

on

iarnadrum turcanu sorescu clim

Liberalul Sorin Clim a decis să renunţe la funcţia de director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani. El abia a revenit la serviciu după mai bine de trei luni în care a fost în concediu de odihnă şi apoi concediu medical.

După alegerile locale din iunie 2016 când social democraţii au obţinut majoritatea în Consiliul Judeţean, iar Costică Macaleţi a fost instalat în funcţia de preşedinte, primul nume vehiculat pentru schimbarea din funcţie a fost cel al directorului de la DJDP. Ulterior, preşedintele Consiliului Judeţean şi-a manifestat în mai multe rânduri nemulţumirea vis-a-vis de activitatea de la DJDP şi de starea drumurilor judeţene. În toamna anului trecut, Sorin Clim, directorul DJDP Botoşani, a plecat în concediu, apoi a intrat în concediu medical, revenind la serviciu înaintea Crăciunului.

În momentul revenirii lui Clim, Costică Macaleţi declara: „Directorii de instituţii se autoelimină dacă nu îşi fac datoria. Cine nu îşi face datoria, indiferent de partid, de ce sex … Dacă semnează pentru bani care nu s-au cheltuit în mod responsabil, e şi mai periculos. Deocamdată s-a întors din concediu de odihnă, concediu medical. Eu mi-am pus un semn de întrebare, dacă directorul unei instituţii subordonate Consiliului Judeţean, poate sta în concediu patru luni. Voi avea o discuţie cu el şi voi decide în consecinţă”.

Cei au avut între timp o discuţie iar Sorin Clim a decis să demisioneze din funcţie. El şi-a manifestat intenţia de a rămâne în cadrul DJDP pe o funcţie de execuţie. Până la organizarea unui concurs, instituţia va fi condusă de Cătălin Gheorghian.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad