Connect with us

Economic

Preţurile produselor în Carrefour sunt mai mari la raft decât la casă. „Ne cerem scuze clienţilor noştri”

Published

on

carrefour produse (1)

Clienţii vor regăsi TVA-ul scăzut la 19% în preţul plătit la casele de marcat, începând cu 1 ianuarie 2017pentru categoriile de produse precum: băuturile alcoolice, detergentii, cosmeticele şi produsele de curaţat, florile şi plantele neconsumabile, precum şi toate produsele nealimentare (cu exceptia celor care au deja TVA de 5%).

Începând cu 1 ianuarie 2017, clienții Carrefour vor beneficia de această scădere în toate magazinelegrupului Carrefour din ţară: hipermarketurile Carrefour, supermaketurile Market și Billa, magazinele de proximitate Express si Contact şi magazinul on line: Carrefour Online (www.carrefour-online.ro).

„Ne cerem scuze anticipat clienţilor noştri, însă datorită faptului că în magazine sunt peste 30.000 de etichete de schimbat şi această schimbare se va face treptat. Este posibil ca aceştia să găsească pentru încă cateva zile la raft, etichete cu TVA-ul de 20%, deşi preţul plătit va fi garantat cel mai mic, cu TVA de 19%. O modalitate extrem de rapidă şi la indemână de verificare a preţului este prin aplicaţia mobilă Carrefour Pay, care prin scanarea codului de bare a produsului, afişeaza preţul care va fi plătit efectiv la casă, în acest caz, cel cu TVA scăzut la 19%”, declară Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad