Connect with us

Economic

O nouă reţea de benzinării a intrat pe piaţa din judeţul Botoşani FOTO

Published

on

tiriac-energy-benzinarie6

O firmă din Botoşani a încheiat un contract cu una din companiile omului de afaceri Ion Ţiriac iar de luna aceasta benzinăria BBB de pe Calea Naţională va comercializa produse sub brandul Ţiriac Energy.

Firma familiei Berişteanu, cea care deţine în judeţul Botoşani şi nu numai, mai multe benzinării, a încheiat un parteneriat cu Ţiriac Energy. În primă fază, doar pentru staţia BBB aflată pe Calea Naţională, în apropiere de Uvertura Mall.

“Este vorba de o franciză. Staţia noastră va avea magazin şi personal care va deservi clienţii. Urmează să facem o analiză a activităţii şi după aceea se va pune în discuţie rebrenduirea altor staţii. Staţia din centru nu este vândută şi nici celelalte staţii nu sunt vândute către Ţiriac Energy. Este vorba de un contract de franciză în care noi suntem autorizaţi să folosim brandul Ţiriac Energy. Benzina şi motorina este achiziţionată de pe piaţa locală de carburanţi, de la producători sau distribuitori interni”, a precizat Bogdan Berişteanu.

La nivel naţional, obiectivul anunţat de Ţiriac Energy este construirea 200 de staţii în România. Conceptul implementat de Ţiriac Energy este realizarea de staţii automatizate în care clientul alimentează şi plăteşte cu cardul. În aceste staţii nu va exista personal care să alimenteze şi nici magazin. Acest concept va fi implementat în staţiile proprii construite de către Ţiriac Energy.

tiriac-energy-benzinarie9 tiriac-energy-benzinarie8 tiriac-energy-benzinarie7 tiriac-energy-benzinarie5 tiriac-energy-benzinarie4 tiriac-energy-benzinarie3 tiriac-energy-benzinarie2 tiriac-energy-benzinarie1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad