Connect with us

Evenimente

Revolta a continuat astăzi în comuna Corni. Sute de oameni s-au adunat din nou în faţa primăriei şi îi cer demisia lui Dorneanu – VIDEO

Published

on

corni-revolta

Locuitorii comunei Corni sunt hotărâţi să scape de primarul Dorel Dorneanu. Supăraţi că acesta nu a organizat tradiţionalele manifestări de sfârşit de an, oamenii au ieşit în stradă şi vor demisia primarului.

Localnicii au aflat că primarul Dorel Dorneanu ar fi obţinut nişte sponsorizări de la agenţii economici pentru organizarea unui spectacol de datini şi obiceiuri dar spectacolul nu a mai avut loc. Oamenii au început ieri revolta iar în această dimineaţă au revenit la primăriei. Din estimări sunt peste 400 de oameni care au scandat demisia. La un moment dat, văzând că lucrurile riscă să degenereze, poliţiştii şi jandarmii l-au adus la primărie pe primarul Dorel Dorneanu pentru a discuta cu oamenii şi pentru a încerca să-i calmeze. Tentativa a eşuat. La vederea primarului, oamenii au devenit mai agitaţi şi au scandat DEMISIA, DEMISIA. Dorel Dorneanu a încercat să transmită un mesaj protestatarilor dar nu a avut prea mare succes.

La Corni sunt importante forţe de ordine. Peste 100 de jandarmi şi poliţişti au venit la Corni.

UPDATE. Oamenii au început să strângă semnături pentru organizarea unui referendum în vederea demiterii primarului

corni1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad