Connect with us

Evenimente

Incendiu într-un bloc de garsoniere de pe strada Octav Onicescu. 15 de persoane au fost evacuate – FOTO

Published

on

incendiu-octav-onicescu-4

Un incendiu a izbucnit în această seară într-un bloc de garsoniere de pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Incendiul a izbucnit într-o locuinţă aflată la etajul patru. Incendiul a fost sesizat de locatarii blocului care au sunat la 112. 15 de persoane au fost evacuate din imobil. Pompierii au intervenit înainte ca incendiul să să extindă.

Potrivit reprezentanţilor ISU Botoşani, cei doi chiriaşi au plecat de acasă astăzi, în jurul orei 14.00, uitând un fier de călcat în priză. La ora 19.33m vecinii au simţit miros de fum şi au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Botoşani. La sosirea gărzii de intervenţii, pe casa scării era un fum înecăcios iar în interior ardea o canapea. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

incendiu-fier-de-calcat

incendiu-octav-onicescu-6 incendiu-octav-onicescu-5 incendiu-octav-onicescu-3 incendiu-octav-onicescu-2 incendiu-octav-onicescu-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad