Connect with us

Administratie

Concert Paula Seling, 19 locuinţe ANL predate chiriaşilor, pensionari premiaţi cu televizoare şi un foc de artificii, în oraşul Săveni GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

saveni-spectacol-paula-seling

Mega eveniment organizat în această seară la Casa de Cultură din oraşul Săveni. Cu o zi înaintea Revelionului, Primăria oraşului Săveni a organizat un eveniment în care au fost înmânate cheile celor 19 locuinţe ANL, au fost premiaţi pensionarii care au împlinit 50 de ani de la casătorie după care a urmat un concert al Paulei Seling.

În deschiderea evenimentului, primarul Relu Tîrzioru a prezentat oamenilor prezenţi în sala Casei de Cultură, un film de prezentare a proiectelor implementate în 2016 în oraşul Săveni.

Ulterior, pe scenă a urcat senatorul PSD Doina Federovici care a înmânat cheile locuinţelor ANL la 19 familii din oraşul Săveni. După înmânarea cheilor, locul tinerilor a fost luat de către persoanele de vârsta a treia. Cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au urcat pe scenă şi au primit câte o diplomă, un televizor şi flori, din partea Primăriei oraşului Săveni. Acesta cadouri au fost înmânate de către deputaţii Mihaela Huncă şi Marius Budăi şi de senatorul Lucian Trufin.

După cele două evenimente dedicate tinerilor şi persoanelor de vârsta a treia, pe scenă au urcat câţiva copii din oraşul Săveni care au interpretat câteva melodii iar seara s-a încheiat cu concertul Paulei Seling. Artista care a reprezentat România la Eurovision a avut un recital pe placul celor prezenţi in sală, inclusiv a parlamentarilor botoşăneni care au cântat cele mai cunoscute melodii. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.


Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad