Connect with us

Administratie

Cătălin Flutur: „Se lucrează şi acum la Cornişa”. VEZI când va fi funcţional parcul de agrement

Published

on

parc agrement cornisa

Parcul de agrement Cornişa este una din cele mai aşteptate investiţii de către locuitorii municipiului Botoşani. Proiectul trebuia să fie finalizat în urmă cu mai bine de un an dar bâlbielile fostei administraţii au dus la întârzieri foarte mari.

Deşi fostul primar declara în vară că proiectul Cornişa este finalizat, în realitate lucrurile stăteau diferit. Mai erau multe lucrări de realizat iar la obiectivele considerate a fi finalizate s-au descoperit probleme majore. Primarul Cătălin Flutur spune că se lucrează şi în aceste zile la parcul Cornişa dar nu poate anunţa un termen de finalizare şi de deschidere oficială. În schimb, a dat asigurări că în vara anului viitor botoşănenii vor avea posibilitatea de a merge în această zonă de agrement.

„În vară era 99% terminat. Cel 1% parcă a fost mai mult decât cei 99%. Se lucrează şi acum acolo, reparăm o parte din problemele făcute greşit, ca să nu folosesc alt cuvânt. Nu pot avansa niciun termen. Nici nu am avansat termene. Am făcut probele la patinoar, când am făcut probele la bazinele interioare ţâşnea apa prin câteva locuri. S-a săpat din nou, se repară. Nu ţine de noi avansarea unui termen. Singur în vara viitoare se va folosi parcul Cornişa”, a declarat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad