Connect with us

Evenimente

Bărbat mort într-un incendiu, în a doua zi de Crăciun

Published

on

incendiu Botosani (4)

Un bărbat de 59 de ani din satul Miron Costin, comuna Vlăsineşti, şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu, izbucnit în această dimineaţă în locuinţa sa, observat şi anunţat cu întârziere.

Generat, cel mai probabil, de o ţigară aprinsă lăsată pe materiale combustibile, incendiul s-a extins cu repeziciune la întreaga locuinţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 06.37. La locul indicat s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu două autospeciale cu apă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinţă, iar tavanul era prăbuşit.

Întrucât existau informaţii că bărbatul nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Acesta a fost descoperit decedat, în mijlocul camerei unde dormea.

De asemenea, o femeie din comuna Călăraşi, a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce locuinţa acesteia a fost incendiată de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

S-a întâmplat în prima zi de Crăciun. Alarma s-a dat puţin după ora 14.00. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti, cu o autospecială cu apă cu spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea acoperişul casei, existând pericolul ca flăcările să se extindă la bunurile din interior. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 2.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 40.000 de lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad