Connect with us

Evenimente

Bărbat mort într-un incendiu, în a doua zi de Crăciun

Published

on

incendiu Botosani (4)

Un bărbat de 59 de ani din satul Miron Costin, comuna Vlăsineşti, şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu, izbucnit în această dimineaţă în locuinţa sa, observat şi anunţat cu întârziere.

Generat, cel mai probabil, de o ţigară aprinsă lăsată pe materiale combustibile, incendiul s-a extins cu repeziciune la întreaga locuinţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 06.37. La locul indicat s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu două autospeciale cu apă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinţă, iar tavanul era prăbuşit.

Întrucât existau informaţii că bărbatul nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Acesta a fost descoperit decedat, în mijlocul camerei unde dormea.

De asemenea, o femeie din comuna Călăraşi, a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce locuinţa acesteia a fost incendiată de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

S-a întâmplat în prima zi de Crăciun. Alarma s-a dat puţin după ora 14.00. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti, cu o autospecială cu apă cu spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea acoperişul casei, existând pericolul ca flăcările să se extindă la bunurile din interior. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 2.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 40.000 de lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )