Connect with us

Economic

OFERTE SPECIALE de sărbători la vodca ŞTEFAN CEL MARE

Published

on

vodca-prodalcom-2

Vodca Ştefan cel Mare este una dintre cele mai appreciate băuturi alcoolice produse în România. Fabricată de compania botoşăneană Prodalcom SA, vodca Ştefan cel Mare rivalizează cu alte mărci consecrate din ţară şi nu numai.

În perioada sărbătorilor de iarnă, compania Prodalcom, în parteneriat cu marketurile, supermarketurile şi restaurantele din Botoşani, vine cu o serie de oferte speciale. De asemenea, pe site-ul voronskaya.ro, se poate achiziţiona atât vodca Ştefan cel Mare cât şi Voronskaya, la preţuri speciale.

O sticlă de vodcă Ştefan cel Mare cu tot cu cutie costă 75 de lei iar una fără cutie poate fi cumpărată cu 50 de lei. O sticlă de vodcă Voronskaya poate fi achiziţionată cu 39 de lei, de pe acelaşi site.

Din respect pentru calitate, dar şi pentru importanta pagină de istorie oferită românilor de Ştefan cel Mare, la aproape 500 de ani de la trecerea în nefiinţă a Domnitorului, compania Prodalcom SA dedică acestuia cea mai pură vodcă. Ştefan cel Mare este o vodcă fină, cu particularităţi subtile, apreciată de cunoscători şi preferată pentru ocaziile speciale.

Vodca Voronskaya, lansată în anul 2001, este o votcă premium cu o tarie de 40 grade, bine lucrată, echilibrată, perfectă pentru evenimentele de orice fel din viaţa ta. În diferite combinaţii din cadrul cocktail-urilor îşi pune în evidenţă calităţile.

Vodca Voronskaya este asemenea apelor cristaline din izvoarele pădurii Vorona din care bea însetat puternicul Vultur, găsindu-şi aici echilibrul spiritului.

vodca-prodalcom-3 vodca-prodalcom-4 vodca-prodalcom-5 vodca-prodalcom-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad