Connect with us

Politica

Două variante pentru conducerea PNL Botoşani

Published

on

pnl-start-campanie-electorala-6

După demisia lui Cătălin Flutur, Filiala Judeţeană PNL Botoşani va avea un preşedinte interimar pentru aproximativ două luni. Până la Crăciun, Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal se va reuni pentru a stabili cine va fi preşedinte interimar.

Mandatul viitorului preşedinte interimar va fi unul foarte scurt deoarece în luna februarie vor avea loc alegeri în cadrul Filialei Judeţene PNL Botoşani urmând ca în martie să se aleagă conducerea la nivel naţional.

“În momentul în care domnii parlamentari se vor întoarce de la Bucureşti, va trebui să luăm o decizie rapidă în Biroul Politic Judeţean. Să se stabilească o conducere interimară care să organizeze alegerile interne care ar trebui să fie în a treia decadă a lunii martie. În prima jumătate a lunii aprilie vom avea convenţia naţională în care ne vom stabili conducerea centrală a partidului”, a declarat Cătălin Flutur.

Ex-preşedintele PNL Botoşani consider că interimatul poate fi asigurat de unul dintre cei doi parlamentari sau de unul dintre primarii care au obţinut rezultate bune la alegerile din 11 decembrie.

“Avem parlamentari aleşi care pot să intre în calculele interimatului. Sunt cinci-şase primari meritorii care au obţinut scor peste media partidului. Plecând de la modelul naţional unde au luat organizaţiile cu rezultatele cele mai bune”, a adăugat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad