Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: N-au tras toţi la aceeaşi căruţă. Probabil a dus la un non-combat

Published

on

lansare-candidati-pnl-10

Liberalii au început să-şi facă o analiză după ce au pierdut de o manieră ruşinoasă alegerile parlamentare şi au servit pe tavă PSD-ului guvernarea pentru următorii patru ani. Dacă în campania electorală declarau că în noul partid nu se mai vorbeşte de PNL şi PDL, după alegeri liberalii au recunoscut că au existat două tabere.

Cătălin Flutur este primul liberal botoşănean care a anunţat că demisionează din funcţiile politice ca urmarea a rezultatelor înregistrate la alegerile parlamentare. El recunoaşte că unii nu s-au implicat la fel de mult cum au făcut-o la alegerile locale şi din acest motiv au existat diferenţe foarte mari între cele două runde de alegeri. În plus, Flutur a făcut referire şi la gafele comise de conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal.

“Fuziunea dintre PNL şi PDL nu a fost completă. N-au tras toţi la aceeaşi căruţă. Greşelile din vară până acum… doar noi am pierdut până acum. Ceea ce a câştigat PSD-ul este nesemnificativ. PNL-ul a pierdut voturi din vară până în toamnă, pe nişte greşeli. Nu s-a luat în considerare că în PNL sunt două partide. Am fost singurul din ţară care am votat împotriva numirii ca preşedinte unic a domanei Alina Gorghiu în momentul în care domnul Blaga a avut nişte probleme. Cu o lună şi ceva înainte de alegeri nu trebuia să facem mişcarea respectivă. Probabil a dus la un non-combat dintre o tabără sau alta”, a declarat Cătălin Flutur.

Rămâne de văzut dacă şi ceilalţi din conducerea PNL Botoşani vor demisiona.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad