Connect with us

Sport

Viitorul – FC Botoşani 3-1. V. Iftime: N-aş cataloga meciul ăsta ca fiind un insucces

Published

on

valeriu-iftime

Valeriu Iftime, principalul sponsor al FC Botoşani, nu i-a criticat pe elevii lui Leo Grozavu după eşecul din meciul cu Viitorul. Ba din contra, el a remarcat jocul curajos şi faptul că FC Botoşani a încercat să joace de la egal la egal cu liderul Ligii I.

În acelaşi timp, Valeriu Iftime consideră că în anumite momente, jucătorii lui Leo Grozavu ar trebui să fie mai pragmatici şi să urmărească mai mult rezultatul.

„Meciul a fost frumos dar noi am fost naivi. Poate şi ghinionul că s-a accidentat Plămadă. Cu el în apărare poate nu luam golul doi. Am jucat cu o echipă bună, i-am dominat în prima repriză, am avut şi câteva ocazii. Dacă eram un pic mai atenţi, mai pragmatici,puteam face un rezultat mai bun. Ca spectacol, a fost frumos. N-aş cataloga meciul ăsta ca fiind un insucces. Cred că filozofia asta de atac continuu nu e cea mai productivă la nivel de puncte. Dacă vrei puncte trebuie să fii pragmatic, şmecher. Nu vreau să-i critic. Bine că se termină campionatul, să ne aşezăm şi să batem acasă Concordia şi Craiova în primele două meciuri din 2017”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad