Connect with us

Administratie

Primarul comunei Pomîrla a fost ales preşedinte al ACOR Botoşani: Lipsurile nu au culoare politică şi nu se împart în social-democrate şi liberale

Published

on

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla (3)

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomîrla a fost ales ieri preşedinte al Asociaţiei Comunelor şi Oraşelor din România, Filiala Botoşani. Acesta spune că nu va ţine cont de apartenenţa politică a primarilor şi a făcut un apel la toţi primarii să se implice pentru dezvoltarea judeţului.

“Raman unul din cei 78 primari botosaneni cu sperante si asteptari mari de la cei care au primit un vot atat de consistent. Sper ca activitatea lor sa se concretizeze in legi bune care sa vina in sprijinul tuturor botosanenilor. Lipsurile nu au culoare politica, nu se impart in social-democrate, liberale etc. Sunt convins ca daca guvernarea viitoare va reusi sa genereze programe indraznete, fezabile si  corespunzatoare cu asteptarile populatiei atunci ne vom putea bucura cu totii. Toti vom sactiona derapajele. Avem aceleasi nevoi, aceleasi asteptari, aceleasi sperante de mai bine. Nici un coleg primar nu ar trebui sa se simta in opozitie. Noi facem administratie dar uneori ne fura mintile politicienii. Revenim imediat cu picioarele pe pamant dupa ce trece euforia la unii si supararea la ceilalti şi ne dam seama ca de fapt suntem atat de apropiati incat nu merita incrancenarea. Democratia incepe sa ofere lectii tuturor uneori total imprevizibile. Acestea fiind spuse invit colegii la un efort comun, la actiuni consistente si constructive. Asociatia comunelor este a membrilor, nu a unui comitet director. Este o asociere care aduce sprijin tuturor daca este gestionata corect”, ne-a spus Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )