Connect with us

Economic

Percheziţii de amploare în Botoşani. Vizaţi sunt mai mulţi oameni de afaceri bănuiţi de evaziune fiscală – FOTO

Published

on

perchezitii-descinderi-politie-1

Procurorii DIICOT de la nivel central in colaborare cu Brigada Speciala de Interventie “Vlad Tepes” a Jandarmeriei si cu sprijinul politistilor din cadrul structurilor de Combatere a Crimei Organizate au facut, astazi, mai multe perchezitii in judetele Botosani si in Suceava.

Potrivit unor informatii neoficiale, descinderile s-au efectuat la domiciliile unor persoane si sediile unor societati comericale banuite de evaziune fiscala.

In urma perchezitiilor au fost ridicate documente contabile si aduse la sediul IPJ Botosani. Toate probele vor fi duse in capitala, unde vor ajunge si persoanele vizate in aceasta ancheta de amploare.

Actiunea anchetatorilor ar viza destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Deocamdata procurorii nu au oferit amanunte despre persoanele si firmele implicate.

perchezitii-descinderi-politie-12 perchezitii-descinderi-politie-10 perchezitii-descinderi-politie-9 perchezitii-descinderi-politie-6 perchezitii-descinderi-politie-3

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad