Connect with us

Sport

FC Botoşani s-a despărţit de prima vedetă: „A plecat deja şi urmează să ne vedem pentru a rezilia contractul”

Published

on

fc-botosani-poli-timisoara-20

Înaintea meciului cu Viitorul, una dintre vedetele echipei FC Botoşani s-a înţeles cu conducerea clubului în vederea rezilierii contractului. Acesta nici nu a mai făcut deplasarea la Constanţa ci a plecat în vacanţă urmând ca în ianuarie să semneze actele de reziliere.

Este vorba de atacantul Matulevicius, un jucător în care Leo Grozavu şi-a pus mari speranţe în vară dar care a avut un sezon slab, cu multe accidentări şi cu prea puţine reuşite ţinând cont de experienţa pe care o are.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani spune că în această iarnă vor pleca mai mulţi jucători şi că în partea a doua a campionatului lotul va fi redus din punct de vedere numeric.

„Am aşteptat să treacă şi acest joc iar de zilele următoare voi începe discuţiile cu jucătorii. E clar că returul o să-l abordăm cu 23-24 de jucători. Singurul cu care am încheiat conturile este Matulevicius. El  a plecat deja şi urmează să ne vedem pentru a rezilia contractul”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Oficialul botoşănean nu a dorit să anunţe cine va mai pleca în această iarnă dar zvonuri că pe lista neagră a lui Leo Grozavu mai sunt Ichim, Herghelegiu plus alţi doi-trei jucători. De aseamenea, rămâne de văzut dacă bulgarii Iliev şi Dimitrov vor reveni la reunirea lotului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad