Connect with us

Sport

FC Botoşani s-a despărţit de prima vedetă: „A plecat deja şi urmează să ne vedem pentru a rezilia contractul”

Published

on

fc-botosani-poli-timisoara-20

Înaintea meciului cu Viitorul, una dintre vedetele echipei FC Botoşani s-a înţeles cu conducerea clubului în vederea rezilierii contractului. Acesta nici nu a mai făcut deplasarea la Constanţa ci a plecat în vacanţă urmând ca în ianuarie să semneze actele de reziliere.

Este vorba de atacantul Matulevicius, un jucător în care Leo Grozavu şi-a pus mari speranţe în vară dar care a avut un sezon slab, cu multe accidentări şi cu prea puţine reuşite ţinând cont de experienţa pe care o are.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani spune că în această iarnă vor pleca mai mulţi jucători şi că în partea a doua a campionatului lotul va fi redus din punct de vedere numeric.

„Am aşteptat să treacă şi acest joc iar de zilele următoare voi începe discuţiile cu jucătorii. E clar că returul o să-l abordăm cu 23-24 de jucători. Singurul cu care am încheiat conturile este Matulevicius. El  a plecat deja şi urmează să ne vedem pentru a rezilia contractul”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Oficialul botoşănean nu a dorit să anunţe cine va mai pleca în această iarnă dar zvonuri că pe lista neagră a lui Leo Grozavu mai sunt Ichim, Herghelegiu plus alţi doi-trei jucători. De aseamenea, rămâne de văzut dacă bulgarii Iliev şi Dimitrov vor reveni la reunirea lotului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )