Connect with us

Sport

Viitorul – FC Botoşani 3-1. Roman deschide scorul în secunda 8 dar gazdele revin şi fac spectacol

Published

on

viitorul-fc-bt

Viitorul şi FC Botoşani s-au întâlnit în această seară în ultimul meci al etapei a XXI-a şi totodată ultimul meci al Ligii I din 2016. Leo Grozavu a luat decizia de a renunţa deja la bulgarii Iliev şi Dimitrov care în proporţie de 80% nu vor mai reveni în luna ianuarie. Începutul meciului a fost unul favorabil botoşănenilor care au deschis scorul în secunda 8 dar Viitorul a revenit, a egalat, după care copiii lui Hagi s-au distrat cu jucătorii trimişi în teren de Grozavu.

FC Botoşani a început nesperat de bine meciul. Mihai Roman a deschis scorul în secunda 8 a partidei. Botoşănenii au avut lovitura de start, au aruncat mingea spre careul gazdelor, Buzbuchi şi Ganea au gafat iar Mihai Roman a trimis în poarta goală.

În minutul 6, acelaşi Roman scapă singur spre poarta gazdelor, şutează la colţul lung dar Buzbuchi reuşeşte să respingă.

În minutul 14, Coman scapă pe contraatac, Burcă intră prin alunecare şi îl faultează. Istvan Kovacs dictează fără ezitare penalty. Lovitura de la 11 metri este transformată în gol iar din minutul 16 scorul redevine egal.

Gazdele au şansa de a intre în avantaj, Florinel Coman scapă din nou singur, şutează la colţul lung dar Albuţ îşi salvează echipa.

Ghinionul continuă pentru FC Botoşani, În minutul 35, Plămadă se accidentează şi părăseşte terenul. Leo Grozavu îl trimite pe teren pe Popovici dar rămâne cu un singur fundaş central de meserie.

În minutul 41, Chiţu scapă singur pe contraatac dar Albuţ respinge cu piciorul iar la pauză scorul era 1-1.

Viitorul a început mai bine repriza secundă, în minutul 47 Iancu şutează pe poartă dar Albuţ respinge în corner. Două minute mai târziu, gazdele intră în avantaj. Popovici îl scapă din marcaj pe Chiţu iar atacantul Viitorul marchează cu capul.

Burcă are şansa de a egala dar şutează peste poartă din marginea careului. Viitorul face 3-1 în minutul 62 după o greşeală în lanţ a defensivei improvizate a FC Botoşani. Răzvan Marin rămâne singur cu Albuţ şi îl execută pe portarul botoşănenilor. Răzvan Marin a avut şansa de a face dubla dar nu reuşeşte să marcheze după ce a scăpat singur cu Albuţ.

În minutul 80, Viitorul are încă o mare şansă de a marca dar Coman şi Cicâldău se joacă în careul botoşănenilor şi nu reuşesc să-l învingă pe Albuţ.

Gazdele nu au mai forţat pe final iar FC Botoşani nu a fost capabilă să mai atace. Partida s-a încheiat cu victoria Viitorului care termină anul pe primul loc al Ligii I.

…………………..

VIITORUL: Buzbuchi – Hodorogea, Ţâru, Boli, Ganea – Benzar, Nedelcu, Răzvan Marin – Chiţu, Iancu, Coman

  • Rezerve: Tordai, Carp, Casap, D. Lopez, Cioablă, Cicaldău, Vână

FC BOTOŞANI: Albuţ – Patache, Plămadă, Burcă, Muşat – Willie, Cucu, Moruţan – Roman, Elek, Astafei

  • Rezerve: Avram, Juncănaru, Târnovan, Herghelegiu, Popovici, Corban, Chindriş

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad