Connect with us

Sport

Viitorul – FC Botoşani 3-1. C. Şfaiţer: „Am pierdut jocul la mijloc. Când joci cu o echipă improvizată, e greu”

Published

on

cornel sfaiter

FC Botoşani a pierdut ultimul meci disputat în 2016 şi termină anul pe locul opt cu 25 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi şi Voluntari, formaţii aflate pe locurile 9 şi respectiv 10. Echipa improvizată de Leo Grozavu a rezistat doar o repriză în faţa Viitorului.

Prezent la meci, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, consideră că mijlocaşii lui Leo Grozavu nu au putut face faţă fotbaliştilor de la Viitorul care sunt mult mai valoroşi.

„Am venit cu încredere dar dacă noi nu ştim să profităm. Dacă făceam 2-0, ei ieşeau la joc. Prima repriză a fost bună dar meciul ţine 93 de minute. Nu am avut nici soluţii, Plămadă s-a accidentat. Am avut probleme la mijloc cu Cucu, Willie. Lui Moruţan nu poţi să-i spui nimic. Cei de la Viitorul sunt fotbalişti şi nu întâmplător sunt pe primul loc. Au calitate. Noi am greşit foarte mult, am pierdut jocul la mijloc. Ne-au dominat la mijloc. Când joci cu o echipă improvizată, e greu. Am avut prea multe ghinioane în acest sezon. Am fost decimaţi din toate punctele de vedere”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad