Connect with us

Sport

Leo Grozavu: “Suntem acolo unde ne-am aşteptat”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani va termina anul la jumătatea clasamentului în Liga I iar şansele de a mai prinde un loc în play-off sunt doar teoretice. Echipa lui Leo Grozavu a făcut un tur foarte bun de campionat dar returul a fost unul dezamăgitor cu doar cinci puncte obţinute în şapte etape.

Tehnicianul formaţiei botoşănene spune că se aştepta la un asemenea parcurs ţinând cont de lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie.

“A fost un sezon normal. Am avut o primă parte în care ne-am depăşit condiţia după care, aşa cum era şi de aşteptat, am avut un moment de recul. A fost spre final şi din cauza asta oamenii sunt dezamăgiţi. Vreau ca toată lumea să realizeze ceea ce putem noi cu adevărat. Eu vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul pe care l-au depus pe durata acestui sezon. Ca să realizezi mai mult trebuie de la început să-ţi propui mai mult şi în acelaşi timp să vii cu mijloacele necesare. Ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în vară, dacă tregem linie suntem acolo unde ne-am aşteptat. Dacă ne uităm la echipe mult mai titrate, cu investiţii mult mai mari, nu reuşesc mai mult decât noi. Obiectivul FC Botoşani nu a fost play-off-ul. Dacă s-ar fi realizat ar fi fost o mare performanţă”, a declarat Leo Grozavu.

În plus, tehnicianul consideră că a fost şi o problemă mentală a jucătorilor. Fiind mulţi jucători veniţi de la Liga a II-a sau a III-a, în momentul în care s-au pierdut câteva puncte, aceştia şi-au pierdut din încredere şi nu au mai jucat ca în turul campionatului.

“Au probleme mentale. Ultimele două jocuri acasă le-am terminat cu doi jucători în minus ceea ce spune mult despre latura noastră psihică. Au fost anumite probleme pe care nu am reuşit să le depăşim. Şi la nivel de club avem anumite discuţii. Lumea nu ştie cu adevărat ce se întâmplă. Toată lumea ne judecă după ceea ce îşi doreşte dar nu se gândeşte la ce se poate. Suntem un club mic care în anumite momente nu poate să-şi depăşească condiţia. Asta trebuie să înţeleagă toată lumea”, a mai spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad