Connect with us

Evenimente

Cei trei tineri suspectaţi că au tâlhărit cinci femei în Botoşani, trimişi după gratii FOTO

Published

on

politie-suspecti-talharie-la-tribunal-4

Cei trei tineri din Dorohoi, cercetaţi pentru tâlhărirea a cinci femei în municipiul Botoşani, au fost prezentaţi astăzi în faţa magistraţilor Judecătoriei Botoşani, cu propunerea de arestare preventivă.

Anchetatorii au reuşit să strângă sufiente probe prin  care să demonstreze că tinerii din Dorohoi sunt autorii celor cinci tâlhării care au avut loc în municipiul Botoşani, în zilele de 14 şi 15 decembrie. Cererea de arestare preventivă a fost admisă de magistraţii iar cei trei tineri au fost trimişi după gratii. Aceştia au posibilitatea de a face recurs şi probabil vor uza de această prevedere legislativă.

Reamintim că în zilele de 14 şi 15 decembrie, cinci femei au fost tâlhărite în municipiul Botoşani, unele fiind în stare gravă ca urmare a loviturilor primite. În urma anchetei demarate de poliţişti, ieri după amiază a fost prins primul suspect, în zona Dorohoiului. Seara au ajuns în arestul IPJ Botoşani şi ceilalţi doi suspecţi. Aceştia erau în Suceava, au comis încă o tâlhărie, dar au fost prinşi imediat de către poliţişti. Au petrecut noaptea în arestul Poliţiei iar astăzi au fost arestaţi preventiv.

politie-suspecti-talharie-la-tribunal-5 politie-suspecti-talharie-la-tribunal-3 politie-suspecti-talharie-la-tribunal-2 politie-suspecti-talharie-la-tribunal-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad